Κίνα: 36 εταιρίες παιχνιδιών για κινητά στις πρώτες θέσεις σε App Store και Google Play

Κίνα: 36 εταιρίες παιχνιδιών για κινητά στις πρώτες θέσεις σε App Store και Google Play


Ένας αριθμός 36 κινεζικών εταιριών καταγράφηκε στη λίστα Ιουλίου των 100 καλύτερων εταιριών λογισμικού παιχνιδιών για κινητά τηλέφωνα, αναφορικά με τα έσοδά τους.

Οι ίδιες κινεζικές εταιρίες, αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 39,1% των συνολικών εσόδων των 100 καλύτερων εταιριών στο παγκόσμιο κατάστημα εφαρμογών App Keep και στο Google Participate in τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία ανάλυσης εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα, της εταιρίας Sensor Tower.

Τον προηγούμενο μήνα, οι 36 κινεζικές εταιρίες ανάπτυξης λογισμικού παιχνιδιών κινητών τηλεφώνων είχαν έσοδα περίπου 2,39 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία.

Η Tencent βρέθηκε στην πρώτη θέση μεταξύ όλων των κινεζικών εταιριών παραγωγής παιχνιδιών για κινητά τηλέφωνα, σύμφωνα με τα έσοδά της, ενώ ακολουθούσαν η NetEase και η miHoYo.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕSupply backlink

Γεωργία Διαλυνα

Γεια σας είμαι η Γεωργία Διαλυνα και ειμαι δημοσιογράφος στο <a href="https://somatikitimoria.gr">somatikitimoria.gr</a>. Ασχολούμαι χρόνια με τη δημοσιογραφία και με ενδιαφέρει να μεταφέρω τα πράγματα όπως ακριβώς γίνονται!